Golf Smlednik


Golf igrišče Diners Cubo Smlednik-Ljubljana je najsodobnejše opremljeno golf igrišče v Sloveniji, oddaljeno le 10 min vožnje od letališča Brnik in centra Ljubljane.


Golf Smlednik

Eno izmed najboljših slovenskih igrišč v Sloveniji s svojimi raznovrstnimi 18 luknjami se razteza na več kot 5 km dolžine. Ob igrišču si dovolite razvajanje v idiličnem okolju in se predajte božanskim užitkom v restavraciji Evergreen.


Restavracija Evergreen je kulinarična hiša presežkov v dizajnu, ponudbi in kvaliteti. Ponujajo vrhunsko razvajanje na vseh nivojih in za vse čute - z vonjem po Toskani, okusi Provanse, s ščepcem Mediterana in nostalgijo iz babičine kuhinje. Njihovo vodilo je nazaj k naravi in njeni prvinskosti. Restavracija Evergreen je postavljena v idilično naravno okolje sredi neokrnjene narave, kjer s svojo zgodbo dopolnjuje celoten koncept Golf igrišča Diners Cubo Smlednik-Ljubljana.
ZemljevidLokacija
Smlednik
GPS koordinate
N 46° 09' 04.3"
E 14° 26' 46.9"
Kontakt
+386 (0)1 41 903 555 (recepcija)
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke