Obvestilo o odpovedi dogodkov v sklopu festivala Poletje med vodami


18. Avg 2023

V luči poplav, ki so prizadele tudi našo občino sta v sklopu festivala Poletje med vodami odpovedana dva dogodka.


Koncert Roberta Petana z bandom, ki je bil predviden za 25.8. in stand up predstava Mali otroci, veliki problemi, ki je bila predvidena za 26.8. v sklopu festivala #PoletjeMedVodami, sta v luči poplav, ki so prizadele tudi našo občino, odpovedana.

VRAČILO KUPNINE
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Kupci, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventim boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

Hvala za razumevanje. 
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke