ANKETA O PRIHODNJEM RAZVOJU TURIZMA V OBČINI MEDVODE


03. Jan 2022

Kje vidite možnosti razvoja turizma v občini Medvode?


Javni zavod Sotočje Medvode v sodelovanju z Občino Medvode pripravlja strategijo razvoja turizma v občini Medvode do leta 2026, s katero želi oblikovati jasne razvojne in trženjske osnove za okrepitev Medvod kot turistične destinacije. Medvode želimo trdneje umestiti oz. postaviti na turistični zemljevid, ki bo obiskovalcu omogočil pristne izkušnje, neokrnjeno naravo in velik izbor aktivnosti v naravi, edinstvena doživetja le streljaj od Ljubljane.

Hkrati bomo na destinaciji krepili tradicionalno kulinariko, pospešili organizirana edinstvena doživetja in spodbudili izgradnjo infrastrukture, ki bo obiskovalcem omogočila udobno in nepozabno preživljanje časa na medvoškem koncu, sčasoma tudi za več dni.

V procesu oblikovanja strateškega dokumenta nam je zelo pomembno vaše mnenje, zato vabimo k sodelovanju. Tako vse tiste, ki na tem področju živite in ustvarjate, kot tudi tiste, ki se skozi Medvode le občasno peljete oz. Medvode le bežno poznate.

Prijazno vas prosimo, da si vzamete od 6 do 8 minut časa za izpolnitev spletne ankete, ki je dostopna na povezavi https://www.1ka.si/Medvode. Anketa bo odprta do vključno 17. januarja 2022.

Za vaš čas in sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo. V primeru, da želite podati dodatne komentarje in vprašanja, jih lahko posredujete na Javni zavod Sotočje Medvode, na kontaktni mail jure@zavodsotocje.si.

Verjamemo, da bomo skupaj tudi na tem področju dosegli preboj in še bolj izrazito postavili Medvode na turistični zemljevid Slovenije.

Hvala, ker z nami soustvarjate in sooblikujete turistično vizijo prihodnosti medvoške občine.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke