O naši destinaciji pišejo tudi drugi slovenski spletni portali


04. Mar 2021

Preberite si prispevek o Medvodah!


S ponosom vam lahko sporočimo, da so se v zadnjem času o naši destinaciji razpisali različni turistični spletni portali iz Slovenije, ki vzpodbujajo vse Slovence, da se bolj pogosto odpravijo na raziskovanje in odkrivanje lepot Slovenije. Veseli nas, da so omenili tudi našo destinacijo, kar priča o tem, da je naš trud iz preteklih let opažen, kar nas navdaja z novo dozo motivacije, da bomo naše delo dobro opravljali tudi v prihodnje, saj je le to obrodilo sadove.

V naših krajih se trudimo neprestano izboljševati turistično ponudbo in prav vse obiskovalce pozdravljamo odprtih rok. Ponosni smo, da je v naših krajih tudi zelo veliko apartmajev in ostalih turističnih nastanitev, ki jih lahko najamete. V kolikor prihajate v naše konce za več dni, si rezervirajte turistično nastanitev v okolici Ljubljane, saj boste tako lahko naše kraje zares dobro raziskali. V naših krajih se nahaja veliko zanimivega, zato se izplača ostati tudi več dni, saj boste tako imeli dovolj časa za obisk vseh lokacij, ki bi vas lahko zanimale. Več o teh lokacijah oz. o tem, kaj vse si lahko v naših krajih ogledate pa boste našli s klikom TUKAJ.

Obljubljamo vam, da se bomo tudi v prihodnje maksimalno trudili, da bomo našim obiskovalcem lahko ponujali čim več, prav tako pa se nadejamo novih objav na različnih spletnih portalih, ki bodo opazili našo ponudbo in seveda naš trud in dobro delo.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke