Zaključek kviza "POZNATE MEDVODE?"


04. Maj 2020

Včeraj se je iztekel rok za sodelovanje v kvizu "Poznate Medvode?". Priznati moramo, da nas je vaš odziv navdušil, saj vas je kar 435 kviz izpolnilo, veliko število od teh tudi povsem pravilno.


Izmed vseh, ki ste pravilno odgovorili na vseh 19 vprašanj, smo izžrebali 10 srečnežev, ki jim bomo po pošti poslali nagrade (nagrajenci bi obvestilo morali že danes okoli 13.30 dobiti po elektronski pošti). Nagrade so si prislužili: Irena Olaj, Magda Špenko, Franc Cegnar, Vera Arambašič, Lidija Remec, Marija Jurčič, Andrej Stržinar, Alenka Dobnikar, Špela Barle in Alenka Stepan. Čestitamo!

Objavljamo tudi rezultate kviza oz. grafični prikaz, kako ste izpolnjevali. Pa še opomba: pri vprašanju prave letnice izgradnje lesenega mosta v Vikrčah smo razpolagali z nasprotujočimi podatki, zato smo upoštevali vse odgovore razen tistih, ki ste označili letnico 1894.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke