Turistično informacijski center


Vse informacije o Medvodah in okolici, turistični ponudbi in dogajanju so na voljo v turistično informacijskem centru (TIC). Če vas zanima kam na izlet ali le kako priti tja, če bi radi nekaj dobrega pojedli in popili ali pa vas morda zanima kaj o zgodovini naših krajev - pridite v TIC, ki se nahaja na železniški postaji Medvode.ponudba promocijskega materiala in spominkov, spominki

PONUDBA PROMOCIJSKEGA MATERIALA IN SPOMINKOV


V Turistično informacijskem centru Medvode obiskovalcem nudimo brezplačne zemljevide in kataloge o kraju in okolici, poleg tega za darilo ali spomin na Medvode lahko pri nas kupite spominke in protokolarna darila, značilne za naše kraje.


prodaja vstopnic, prodaja vstopnic medvode

PRODAJA VSTOPNIC IN VOZOVNIC


V TIC Medvode prodajamo vstopnice za različne dogodke in prireditve. Poleg tega se pri nas lahko dogovorite ali najavite za voden ogled znamenitosti in zanimivosti našega kraja.

Od januarja 2017 prodajamo tudi vozovnice za vlak, konec leta pa bo tu tudi prodajno mesto za vozovnice IJPP (integrirani javni potniški promet).
izposoja koles, rent a bike medvode

IZPOSOJA KOLES


Med našimi storitvami je tudi izposoja koles, ki omogoča obiskovalcem popestritev obiska Medvod ali le olajšanje prihoda iz enega konca na drugega. Imamo šest moških in ženskih treking koles, različnih velikosti, ki omogočajo vožnjo tudi po makadamskih cestah. Najem kolesa je možen v času uradnih ur.
TIC MEDVODE

Cesta komandanta Staneta 2, 1215 Medvode

DELOVNI ČAS

od ponedeljka do petka od 6. do 11. in od 14. do 17. ure,
sobote, nedelje in prazniki zaprto.

t 01 36 14 346
m 041 378 050
info@visitmedvode.si